Ostali sportovi

FOTO: Biciklisti BK “Rotacija-SPIN” ne posustaju!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Biciklisti BK “Rotacija-SPIN” ne posustaju! – Ovog vikenda zenički biciklisti su učestvovali na međunarodnoj utrci “25.Maj” u Tuzli koja je ujedno bila I otvorenog karaktera a održava se u čast stradalim na Tuzlanskoj Kapiji u organizaciji BK “Zmaj od Bosne”.
Obzirom da je utrka ugostila bicikliste iz više zemalja tako je i sama konkurencija bila izuzetno jaka, a sama utrka se bodovala za Premier ligu BiH te za Dunavski kup!
Vedad Karić je još jednom pokazao da nema konkurencije u našoj državi te je osvojio Prvo mjesto u sklopu Premier lige u kategoriji ELITE, a drugo mjesto u generalnom plasmanu na cijeloj utrci.
Eldin Šarić je također bio zlatni kategoriji Master A ispred vozača iz Srbije i Bosne i Hercegovine te tako povečao bodovni saldo u Premier ligi BiH.
“Prezadovoljni smo današnjom utrkom i odrađenim poslom jer smo timski odradili sve zadatke koje nam je Karić zadao a on je u najbitnijem momentu odigrao ključnu ulogu i pobjedio prošlogodisnjeg prvaka Srbije, što je svakako rezultat za pohvalu. Vremena za odmor nema i već se okrečemo odmah pripremama za sljedeće utrke jer nas u 6.mjesecu ocekuju mnogi jaki nastupi počevši od državnih prvenstava pa do Karićevog nastupa na Evropskim igrama. Dat ćemo sve od sebe da nastavimo sa ovakvim rezultatima, a samim time da afirmišemo naše zeničane da se u što većem broju bave biciklizmom,” za kraj nam je rekao Šarić.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno