Zenica

FOTO: “Bazar za Palestinu” u OŠ “Edhem Mulabdić” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u sali Osnovne škole “Edhem Mulabdić” u Zenici održan “Bazar za Palestinu”.

Ovaj bazar je završna manifestacija “Sedmice podrške djeci Palestine” koja se u prostorijama ove škole obilježava od 25. do 29.12.2023. godine.

Učenici su tokom ove sedmice na kreativan način iskazivali podršku djeci Palestine izrađujući nakit, broševe, slikajući, pišući poruke mira i sl.

Njihova mala remek djela su bila izložena na bazaru. Svojim dolaskom ste podržali ovu prelijepu ideju, a svojim dobrovoljnim prilozima ste pokazali da ste uz one kojima je pomoć zaista potrebna.

U najavi ovog bazara Vijeće roditelja u saradnji s Vijećem učenika OŠ “Edhem Mulabdić” Zenica s ponosom je pozvalo sve građane Grada Zenica, učitelje, roditelje i učenike svih škola našeg divnog grada da se pridruže njihovom školskom humanitarnom bazaru.

– Svojim dolaskom ste podržali ovu prelijepu ideju, a svojim dobrovoljnim prilozima ste pokazali da ste uz one kojima je pomoć zaista potrebna.

Njihove vrijedne mame su se potrudile da vaš dolazak nagrade nekom od divnih slastica koje pripremaju i šoljom tople kafe ili čaja.

Napominju da se plaćanje svih ponuđenih proizvoda baziralo na dobrovoljnim humanitarnim prilozima.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno