Zenica

VIDEO+FOTO: U Zenici počelo postavljanje bine za novogodišnji spektakl Marije Šerifović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na glavnom trgu u Zenici danas je počela montaža bine za novogodišnji koncert Marije Šerifović, a već sutra počinje blokada saobraćajnica.

Građani Zenice, ali i gosti iz dijaspore te drugih bh. gradova s nestrpljenjem očekuju novogodišnju noć u Zenici i spektakularni koncert Marije Šerifović koji će biti ujedno i njen prvi nastup nakon objave novog albuma.

S tim u vezi, postavljanje bine u Zenici traje već dva dana, a za potrebe što kvalitetnije organizacije i ispunjenja zahtjeva regionalne zvijezde promijenjen je i položaj bine na glavnom trgu.

Tako će umjesto dosadašnjeg položaja bine i publike na glavnom trgu ista biti postavljena na kraju trga, okrenuta ka saobraćajnicama zbog čega će već od sutra biti na snazi totalna obustava saobraćaja u ulicama u centru grada koje se povezuju na kružni tok kod robne kuće Bosanka, a trajati će do 10 sati 1. januara 2024. godine.

Osim večernjeg programa za najmlađe će u podne 31. decembra biti upriličen prigodan zabavni sadržaj popraćen predstavama, animatorima i dobrim raspoloženjem.

Autor: E.Mehić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno