Rekreacija

FOTO: Aero klub Zenica organizovao Federalno prvenstvo i Kup Grada Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu 08.10.2022. godine je na terenima Mostarskog blata kod Mostara u organizaciji AK “Zenica” održana su dva takmičenja, Federalno prvenstvo i Kup Grada Zenice.

Takmičenja vazduhoplovnih modelara u slobodno letećim modelima kategorijie F1A, F1B i F1H, na kojem je učestvovao 22 takmičara iz Visokog, Sarajeva i Mostara.

Na takmičenju je učestvovala ekipa Aero kluba ZENICA u sastavu Anastasija Borojević, Haris Plačo, Rejhan Ćosić I Bilal Ćosić, Hamza Zilić, Ahmed Zilić, Sanjin Šarkinović i Emir Kovačević od juniora, Milivoj Nedić, Faik Čičak, Admir Subašić, Ferid Zilić i Predrag Šarkinović, koja je ujedno bila i najbrojnija posebno kada su u pitanju juniori.

Juniori su i ovaj put bili bolje plasirani od seniora tako da je ovaj put junior Ahmed Zilić zauzeo 4. mjesto. Dobar teren I lijepo vrijeme uz veoma dobru organizaciju su doprinjeli da takmičenja proteknu bez ikakvih problema na zadovoljstvo svih učesnika.

Aero klub Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno