Nogomet

FK Sarajevo od sutra u Zenici, press konferencija i trening na Bilinom polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbaleri Sarajeva na najbolji mogući način otvorili su novu sezonu u Premijer ligi BiH. Bordo klub upisao je tri pobjede u tri odigrana meča, a navijači su posebno sretni na način kako bordo tim igra, odnosno u svakoj utakmici ofanzivno i borbeno od prve do zadnje minute.

Nakon pobjede na Koševu protiv Posušja, bordo tim svoje utakmice u nastavku sezone igrat će na stadionu Bilino polje u Zenici, naravno dok se ne završi novi travnjak na stadionu Koševo.

Bordo klub će sigurno i u Zenici u srijedu imati veliku podršku, a ekspedicija kluba s Koševa od sutra će boraviti u Zenici, prvo će održati i službenu press konferenciju u 17:40 sati, te nakon toga od 18 sati i odraditi trening na Bilinom polju, koji će biti otvoren prvih 15 minuta za predstavnike medija.

Nakon treninga ekspedicija kluba će na noćenje u hotel “Dubrovnik” u Zenici, gdje će u srijedu i dočekati meč protiv tima iz Tuzle.

Poslije pobjede protiv Posušja na Koševu, šef struke Feđa Dudić izjavio je da očekuje i veliku podršku navijača i na utakmicama u Zenici.

“Mislim da su momci zaslužili da imaju veliku podršku, nekada će izostati rezultat, ali odnos, borbenost i želja za pobjedom to se nikada neće promijeniti dok sam ja trener”, kazao je Dudić na pressu nakon pobjede protiv ekipe Posušja.

Autor: sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno