Nogomet

NK Čelik Zenica: Završene pripreme u Fojnici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon odrađenih kraćih priprema i odigranih utakmica, igrači i stručni štab NK Čelik Zenica vratili su se u Zenicu gdje će dočekati početak prvenstva.

Zdravstveni bilten u ekipi je relativno pozitivan, uz nekolicinu igrača koji su zadobili manje povrede zbog kojih nisu nastupali na utakmicama u Fojnici. Radi se o prvotimcima Karaliću, Durmišu i Salkiću, dok se Selim Žuna i dalje oporavlja, te njegov nastup možemo očekivati u prvom dijelu sezone, no ne u prvih nekoliko kola.

Uprava, menadžment, igrači i stručni štab NK Čelik Zenica zahvaljuje se Lječilištu Reumal Fojnica na gostoprimstvu.

Prvo kolo Druge lige Federacije BiH – Centar očekuje nas u subotu 13.08.2022. godine, kada će naša ekipa ugostiti NK Moševac. Termin odigravanja utakmice će biti naknadno objavljen.

Ovom prilikom pozivamo sve navijače i simpatizere da dođu na utakmicu na Bilinom polju i podrže naš klub u borbi za povratak u sami vrh BH fudbala. Put koji smo svi zajedno odabrali nije bio lagan ali rezultati rada, truda i odricanja polako dolaze na svjetlost. Stoga dođite na Bilino polje i podržite naš Čelik u pohodu na rang više. Čeliku si potreban više nego ikad! Sigurni smo da ćete svojim dolaskom generacijama ispred nas prepričavati kako je to bilo kada ste bili uz Čelik kada je, stvarno, bilo najteže…



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno