Info

Fitbit objavio listu zemalja čiji stanovnici vole biti u formi

Fitbit objavio listu zemalja čiji stanovnici vole biti u formi
Fitbit objavio listu zemalja čiji stanovnici vole biti u formi
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fitbit objavio listu zemalja čiji stanovnici vole biti u formi – Američki proizvođač nosivih uređaja, Fitbit izradio je zanimljivo istraživanje, odnosno ljestvicu zemlja u kojima je pojedincima najviše stalo do vježbanja i aktivnog života te ostajanja u formi. Podaci koji su dobiveni u istraživanju prikupljeni su s 63 miliona različitih Fitbitovih proizvoda koji su prodani u cijelom svijetu (točnije ukupno 65 zemalja svijeta).

Vodeća zemlja na listi je Irska s 20 miliona aktivnih korisnika, nakon čega slijede Velika Britanija i Švedska. Fitbitove matične Sjedinjene američke države nalaze se tek na predzadnjem 28 mjestu ljestvice.

Pri izradi ljestvice uzet je u obzir velik broj različitih vrsta podataka kao što je puls korisnika, kvaliteta sna i fizičke aktivnosti (između ostalog bilježen je broj dnevno prijeđenih koraka).

Od ostalih podataka vrijedi spomenuti kako Španjolci naprave najviše koraka u jednom danu (u prosjeku oko 9023 koraka), dok korisnici u Velikoj Britaniji najviše spavaju (u prosjeku oko 7 sati i 15 minuta u jednoj noći). Cijela ljestvica i ostali podaci mogu se pogledati na sljedećoj poveznici.

bug.hr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno