Zabava

OTKLJUČAVAMO CineStar TV Premiere HD i PINK kanale – pročitajte i ostale novosti iz Telemacha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OTKLJUČAVAMO CineStar TV Premiere HD i PINK kanale – pročitajte i ostale novosti iz Telemacha – Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da u periodu od 15.2. do 15.5.2019. godine otključavamo vrhunske filmske CineStar TV Premiere HD kanale, dok u periodu od 15.2. do kraja tekuće godine možete uživati u popularnim kanalima PINK paketa.

CineStar TV Premiere 1 i 2 HD su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja – najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. Tokom ovog promotivnog perioda čeka vas atraktivan filmski program koji između ostalog sadrži premijerne kino hitove.

Pored ove pogodnosti, svi korisnici Telemach digitalne televizije, imat će priliku uživati i u Pink kanalima.

PINK kanali donose uzbudljiv filmski i serijski program, sa temama po vašem izboru (misterija, naučna fantastika, romantične priče…), a uz njih možete slušati najnovije muzičke hitove, pratiti vaše omiljene koncerte i brojne zabavne emisije.

Uživajte uz CineStar Premiere HD i PINK kanale.

Od 8.2. svim korisnicima EON platforme, u okviru Pink paketa, dostupni su novi kanali.

Među 6 novih kanala su Pink Family (pozicija 96), Pink Romance ( pozicija 97 ) i Pink World (pozicija 180). Pored njih, moći ćete da uživate i u zabavnim sadržajima kolažnog karaktera na kanalu Pink Zabava (pozicija 181). Među novim kanalima su i muzički Bravo Music i Pink Folk na pozicijama 251 i 252.

Total TV korisnici EON aplikacije u okviru Pink paketa već imaju neke od ovih sadržaja, tako da će za njih ponuda biti bogatija za novi muzički kanal Bravo Music (pozicija 684).

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da od sada u okviru naše programske sheme možete pratiti kanal Izvorna TV.

Kanal je dostupan u okviru D3 Start paketa na poziciji 72.

Kanal donosi najkvalitetniju izvornu muziku, etno program, program zabavnog karaktera i bazira se prije svega na bosanskoj izvornoj muzici, sevdahu, ali i interesantnim pričama iz cijele BiH.

Radio kanali Radio BA i Radio HRT Pula više neće biti sastavni dio naše programske sheme.

Telemach, kao dio regionalne United Grupe, nastavit će da širi svoju ponudu i bira najbolje domaće i strane kanale kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetan i atraktivan sadržaj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno