Zabava

Film o marvelovom strip junaku “BLACK PANTHER (3D)” i kriminalistička drama “PRAVO VRIJEME” u kinu od 15. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Film o marvelovom strip junaku “BLACK PANTHER (3D)” i kriminalistička drama “PRAVO VRIJEME” u kinu od 15. februara – Film o marvelovom strip junaku “BLACK PANTHER (3D)” i kriminalistička drama “PRAVO VRIJEME” na programu Multiplexa Ekran Zenica od 15. februara

BLACK PANTHER (3D)

Marvelov film Black Panther prati TChallu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a TChallin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:30 i 20:00 sati
Dodatni termini prikazivanja subotom i nedjeljom: 14:30, 17:30 i 20:00 sati

Trailer filma “Black panther (3D)” možete pogledati na linku:

PRAVO VRIJEME (GOOD TIME)

Nekonvencionalna, stilizovana i napeta neo-noir drama sa mračnom pričom, zanimljivim vizuelnim utiskom i Robertom Patinsonom kakvog do sada nismo vidjeli. Nakon što njegov brat završi u zatvoru zbog neuspele pljačke banke, Konstantin Nikas kreće u uvrnutu pustolovinu kroz gradsko podzemlje, kako bi svog brata spasio iz zatvora. Jedne noći pune adrenalina, Konstantin upada u nasilnu situaciju i biva uvučen u zločin, pokušavajući da se izbori sa vremenom da bi spasio bratov i svoj život, koji vise o koncu.

Termini prikazivanja subotom i nedjeljom od: 19:00 i 21:00 sati

Trailer filma “Pravo vrijeme” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno