Ljudi

VIDEO+FOTO: Nedžad Pašić veslao kajakom od Ilidže do Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Nedžad Pašić veslao kajakom od Ilidže do Zenice – Sarajlija Nedžad Pašić otisnuo se u postolovinu tokom koje je kajakom, koji je sam napravio, za šest dana uspio doći od Sarajeva do Zenice veslajući rijekom Bosnom.

“Ima dosta veslanja, odnosno oko 80 kilometara. Bosna je prelijepa i mnogo je čišća od Željeznice. Bilo mi je predivno. To je bila avantura koja je nezaboravna”, rekao nam je Pašić. S njim je u avanturu trebao krenuti i prijatelj koji se u međuvremenu povrijedio zbog čega je Pašić odlučio da krene sam. Ističe da ga uopće nije bilo strah te da je imao podršku kako porodice tako i prijatelja.

“Rođen sam na rijeci i nikako me nije bilo strah. Ima predivnih predjela na Bosni gdje se mogu održavati takmičenja”, kazao je Pašić. Nakon pustolovine Pašić je čamac poklonio Gorskoj službi u Zenici. Klix

 


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno