Rekreacija

Family zumba – detalji i prijave za novu sezonu – Zumba sa Dilom nudi i programe Zumba fitnes, Strong by Zumba, Zumba fitnes za pokrivene žene…

Family zumba – detalji i prijave za novu sezonu – Zumba sa Dilom nudi i programe Zumba fitnes, Strong by Zumba, Zumba fitnes za pokrivene žene…. – U sklopu fitnes centra “Zumba sa Dilom” pokrenut je jedinstven zumba fitnes program pod nazivom Family zumba. Program je namjenjen djeci i mamama, majkama, bakama, tetkama, strinama koje zele provesti kvalitetno vrijeme sa najmladjima a ujedno i vjezbati.

Na ideju o kreiranju ove vrste aktivnosti se doslo putem zelje da se djeca odvoje od telefona, tableta i televizora, zdravo se zabave i socijaliziraju.

Ovakav program ne postoji u Bosni i Hercegovini i šire i samim time garantuje odličnu i jedinstvenu zabavu uz vježbanje.

Nova sezona počinje u srijedu 04.09. od 17.45. u Shopping centru Džananović City (na spratu) kad ce se vršiti upis novih članova.

Pored Family zumba programa, fitnes centar “Zumba sa Dilom” nudi i termine Zumba fitnesa (utorak, četvrtak i nedelja od 19.00), Zumba fitnes za pokrivene žene ( ponedeljak, srijeda i petak od 19.00) te program Strong by Zumba ( ponedeljak i četvrtak od 20.15).

Programe vode licencirane zumba instruktorice Dila Seferović, Sandra Dedić i Irina Zahorović koje će se pobrinuti da vam vježbanje postane zabava.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem