Najava dešavanja

Family centar Ekran: filmovi od 28.05. do 03.06.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akcioni 3D triler “San Andreas”, višestruko nagrađivana drama “Turist”  i animirana sinhronizovana avantura “Zašto nisam pojeo svoga tatu (3D)” od 28. maja na programu Multiplexa Ekran Zenica

Sedmica ispred nas donosi napeti 3D akcioni triler, “San Andreas ”, koji na velika platna donosi odgovor na pitanje što bi se desilo da se upravo danas najpoznatiji rascjep na svijetu probudi. Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati
Subotom i nedjeljom u terminima: 16:00, 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “San Andreas” možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=yftHosO0eUo 

Ostvarenje režisera Rubena Ostlunda, film koji definitivno nebiste smjeli propustiti,“Turist” (“Forca Majure”), bio je u nominaciji za Zlatni Globus i pobjednik Un Certain Regard nagrade na Festivalu u Kanu 2014. godine. Komedija i psihodrama o uzornoj švedskoj porodici: zgodnom biznismenu Tomasu, njegovoj lijepoj ženi Ebbi i njihovo dvoje plavokose djece. Obitelj zatičemo na petodnevnom skijaškom odmoru u francuskim Alpama. Iznenadna snježna lavina, premda se pokaže bezopasnom ‘lažnom uzbunom’, postaje kobna za njihov porodični život.

Termini projekcija svaki dan od: 17:30 i 20:00 sati

Trailer filma “Turist”možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=tZZhB6AUo9k 

Za naše najmlađe posjetioce pripremili smo sinhronizovanu, animiranu 3D avanturu koja će vas nasmijati do suza, “Zašto nisam pojeo svoga tatu” (“Pourquoi j’ai pas mange mon pere”). Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u sjevernoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za cijelu porodicu (nadajmo se bez medvjeda), čuvanje uspješnog braka i pokušaj da se sastavi kraj sa krajem u ekonomiji koja je u nestajanju kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

Termini projekcija subotom i nedjeljom od: 11:00 i 13:00 sati

Trailer filma “Zašto nisam pojeo svoga tatu”možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=8rPOmqcoriQ 

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba 

28maj 3juni2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno