Info

Enis Bešlagić održao kratak ali sjajan govor

Mi možemo biti čudo
Mi možemo biti čudo
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Enis Bešlagić održao kratak ali sjajan govor- Ovogodišnji dobitnik specijalnog priznanja Evropske nezavisne agencije za 2016. godinu je glumac Enis Bešlagić.

Umjetnik i čovjek koji ne priznaje granice. Radi podjednako u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Ljubljani ili u svom rodnom Tešnju. On nije ni federalni ni kantonalni umjetnik već umjetnik svih nas, cijele ove regije. Radi za dobre ljude, humanista koji spaja sve ljude ove regije.

On je u Banjaluci primio kristalnu statuu kao ličnost godine za oblast umjetnosti, filma i teatra.

To što je iznenada bio prozvan da u ime više dobitnika održi kratak govor, mu je odlično poslužilo na samom uvodu.

“Neka ovo bude dokaz kako mi u Bosni i Hercegovini mnogo toga improviziramo. Kako u biznisu, tako u oblastima kojim se bavimo. A možete zamisliti kako bi sve izgledalo da imamo uređeni sistem. Šta bismo mi bili. Mi bismo bili čudo. Neke od vas lično znam, i prijatelji smo. Ja kažem da moja firma nije d.o.o, moja firma su moji prijatelji a koji su i ovdje. Imam ih jako mnogo. Imam mnogo tih svojih radnika koji čine dobro. Mogu se zahvaliti svima vama koji podržavate tu moju priču.” kazao je Bešlagić u Banjaluci.

6yka.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno