Zabava

Emotivno putovanje na premijeri BOB MARLEY: ONE LOVE u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cineplexx Sarajevo sinoć je bio domaćin premijere filma BOB MARLEY: ONE LOVE, okupivši entuzijastičnu publiku i ljubitelje muzike na jednom mjestu. Ovaj događaj ostvaren je uz podršku distributera Una Film, stvarajući jedinstveno iskustvo posvećeno legendarnom Bob Marleyu.

Zvanice su prije početka prikazivanja ove priče imali priliku uživati u piću dobrodošlice, a atmosferu je dodatno začinio live music session s izuzetnim izvođačem BUSY BALDHEAD i akustičnim nastupom Tarika Lemeša.

Film BOB MARLEY: ONE LOVE privukao je veliku pažnju publike, a kinodvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Reditelj Reinaldo Marcus Green i iznimna glumačka ekipa, predvođena Kingsleyjem Ben-Adirom i Lashanom Lynch, oživjeli su priču o životu i muzici legendarne ikone. Publika je emotivno proživjela svaki trenutak filma, doživljavajući putovanje kroz Marlijev revolucionaran doprinos svjetskoj muzici.

Ovom premijerom započinje putovanje filma koji slavi život i muziku legende, kroz redovnu kino distribuciju širom Bosne i Hercegovine, pružajući publici priliku da uživa u nevjerojatnoj priči o ljubavi, jedinstvu i naslijeđu Boba Marleya. Film će danas imati pretpremijeru u Cineplexxu i CineStaru, a od sutra, 15. februara bit će dostupan u svim kinima širom BiH.

Trailer za Marlijevu moćnu priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike pogledajte:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno