Zabava

Film “Bob Marley- One love” u kinima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FILM O NAJAUTENTIČNIJEM UMJETNIKU SVIH VREMENA STIŽE U KINA! EMOTIVNA PRIČA O BOBU MARLEYU – ČOVJEKU KOJI JE MIJENJAO SVIJET

U susret Danu zaljubljenih, u naša kina stiže film „BOB MARLEY – ONE LOVE“. Ovo je snažna, iskrena i do sada neispričana priča o čovjeku koji je živio muziku koju je stvarao, koji je spoznao suštinsko značenje ljubavi i ostavio neizbrisiv trag u historiji naše civilizacije.

Sinoć, 13. februara, u Cineplexxu Sarajevo, sa početkom u 20 sati održana je svečana premijera dugoočekivanog filma o pojedincu koji je bio hrabar da stane uspravno i da se svojom muzikom obrati svima, pokušavajući da svijet napravi boljim.

O FILMU: „BOB MARLEY – ONE LOVE“ slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Otkrijte Marlijevu moćnu priču, po prvi put na velikom platnu, priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Film je stvoren u saradnji sa porodicom Marley, Kingsley Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, a Lashana Lynch njegovu ženu Ritu.

Nakon premijere, 14. februara film će se prikazivati u odabranim kinima.

Od 15. februara, ovaj jedinstveni biografsko-muzički film prikazivat će se na redovnom repertoaru svih kina.

Trailer filma pogledajte putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno