Ostali sportovi

Emma Škaljo najbolja u Trebinju

Ema Škaljo
Ema Škaljo
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Emma Škaljo najbolja u Trebinju – Streljački klub Sarajevo najuspješnija je ekipa takmičenja u Kupu BiH, održanoj u nedjelju u Trebinju. Nastupili su najbolji strijelci u gađanju zračnom puškom i pištoljem za seniorske kategorije, a Streljački klub Sarajevo ubjedljivo je pobijedio u dvije discipline, kod seniora i kod seniorki u gađanju puškom.

U muškoj konkurenciji uz gađanju puškom SK Sarajevo je slavio ispred SK Zenica i SK Igman. Pojedinačno, najbolji je bio Nedžad Džanković, a slijede Nedžad Fazlija i Senad Fazlika. U disciplini zračna puška selekcija Streljačkog kluba “Zenica” u sastavu Bakir Spahić, Aladin Talić i Tarik Uzeirbegović zauzela je 2. mjesto.

Ema Škaljo na pobjedničkom postolju
Ema Škaljo na pobjedničkom postolju

U ženskoj konkurenciji u gađanju puškom prva je ekipa SK Sarajevo, drugo mjesto osvojio je SK Mladost, a treće SK Zenica. Emma Škaljo je slavila u pojedinačnoj konkurenciji, ispred Ejle Kalabušić i Segemdine Bjelosević.

U gađanju pištoljem ekipno u muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Streljački klub Geofon, ispred SK Visoko i SK Mladost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno