Ostali sportovi

PMS Shadows domaćin turnira

Shadows - najavni press
Shadows - najavni press
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PMS Shadows domaćin turnira – Plesno-modni studio “Shadows” Zenica u subotu će biti domaćin cjelodnevnog Bodovnog turnira u standardnim i latino plesovima, kao i takmičenja školskih liga, latino formacija i solo plesa. Takmičenje će se održati u Areni, sa početkom u 11 sati, a prvi čovjek i glavni trener kluba Semir Šerić-Šera najavljuje učešće preko 350 plesača iz 14 bh. klubova.

– Vrlo sam zadovoljan što, kao i uvijek kada smo domaćini, imamo dobar odziv klubova iz svih bh. krajeva- kazao je danas na press-konferenciji Šerić, koji je dodao kako njegov klub puno pažnje posvećuje radu s najmlađim.

Dokaz za to su i plesne nade koje je danas predstavio na presici-najmlađi plesni par koji će nastupiti na ovom takmičenju, četverogodišnjeg Svena Sitnića i petogodišnju Hanu Tufekčić, te nešto starije takmičarke Žanu Makivić i Anju Popović, koje imaju iskustva s nekih ranijih takmičenja. Svi ističu da se nadaju dobrom nastupu i uspjehu.

AVAZ 

PMS Shadows domaćin turnira PMS Shadows domaćin turnira PMS Shadows domaćin turnira

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno