Zabava

Elvedin Kovač je novinarsko pojačanje zabavne redakcije Nove BH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Elvedin Kovač je novinarsko pojačanje zabavne redakcije Nove BH – Nakon uspješnog predstavljanja novog Informativnog programa, Nova BH kreće s implementacijom mnogih promjena i unutar Zabavnog programa. Elvedin Kovač je nova novinarska akvizicija najgledanije televizije u državi koji će svojim znanjem dodatno pojačati pažljivo birani novinarski tim Nove BH. Novinarsko znanje Elvedin će gledateljima pokazati već od ovog petka u specijalnoj emisiji “Danas kod nas”, posvećenoj Sarajevo Film Festivalu, u kojoj će izvještavati sa najveće regionalne filmske smotre u ovom dijelu Evrope.

“Radujem se što sam dobio priliku pridružiti se timu Nove BH koji kreira snažnu televiziju u BiH. Ovo je prilika da svoje znanje podignem na viši nivo u kolektivu koji čine vrhunski profesionalci. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama gledateljima donijeti svakodnevnu razonodu te dugoročno osnažiti međusobnu vezu i povjerenje. Kolege u zabavnoj redakciji Nove BH su me srdačno dočekali u timu i vjerujem da će naša saradnja počivati na temelju zdravih i timskih odnosa. Brojni izazovi su pred nama, ali znam da ćemo svi zajedno biti na visini zadatka kako bi gledateljima omogućili atraktivan zabavni sadržaj” – izjavio je Elvedin Kovač, novinar zabavne redakcije Nove BH televizije.

Elvedin Kovač na Novu BH dolazi sa Radiotelevizije Bosne i Hercegovine na kojoj je radio kao novinar i voditelj magazina Inbox. Svoju profesionalnu karijeru započeo je kao radijski voditelj u Brezi, potom je svoje iskustvo gradio na radiostanicima Soundset Ritam, Radio M i Anteni Sarajevo. Tokom godina rada sa druge strane mikrofona učestvovao je u programskoj realizaciji svih velikih javnih zbivanja u Bosni i Hercegovini i regiji, od vođenja i produciranja specijalnih i vanrednih programa, reporterskih zadataka i javljanja uživo, do vođenja intervjua sa istaknutim ličnostima iz javnog života.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno