Zabava

Komedija “Dobri dječaci”, animirana avantura “Angry birds 2” i evropska revija filmova na programu Multiplexa “Ekran” Zenica

Komedija “Dobri dječaci”, animirana avantura “Angry birds 2” i evropska revija filmova na programu Multiplexa “Ekran” Zenica – Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u kojoj će publika imati priliku uživati u žanrovski različitim filmovima.  Sa prikazivanjem počinje dugoočekivana komedija “Good boys” (Dobri dječaci) u kojoj upoznajemo tri šestaka koji  bježe iz škole i kreću na svoje epsko putovanje, noseći sa sobom slučajno ukradenu drogu. Sve to vrijeme juri ih grupa tinejdžerki, a oni će pokušati da stignu kući na vrijeme, kako bi prisustvovali žurci koju su dugo čekali.  Ovu komediju publika će imati priliku gledati svaki dan od 20:00 sati.

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti otok. Ovaj put ptice i svinje moraju surađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava. Također, I ove sedmice je na programu evropska filmska revija, te će publika od 17:00 sati gledati film “Girl” (Djevojka), a od 19:00 sati višestruko nagrađivani film “Hladni rat”. Na programu je i akcijski sprektakl godine “PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW”.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2TxjUnj, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem