Zabava

Tri godine poslije: Spot Rafa Camore sniman u Zenici pregledan više od 77 miliona puta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nije neki događaj za obilježavanje godišnjica, ali je svakako zanimljivo – na današnji dan prije tri godine, 19.08.2016. objavili smo ovu vijest, nakon što je na YT kanalu njemačkog repera objavljen video snimljen u Zenici. Do danas, spot je samo na ovom kanalu pregledan više od 77 miliona puta! Vi sami prosudite je li to dobra ili loša reklama za grad u kojem je sniman.

Tri godine poslije, RAF Camora je bio opet u Zenici i BiH. Snimao je novi spot sa bh. ekipom, koji ćemo vidjeti, nadamo se uskoro. Spot je sniman na više lokacija, uključujući Sarajevo. Nastupio je i u Skenderiji, kao gost Jale Brata i Bube Corelija. Podsjetimo se te priče, otprije tri godine, a prije toga ekskluzivno vam prenosimo i par fotki snimanja u i oko Zenice, početkom ovog mjeseca.

Vijest ekskluzivno objavljena 19.08.2016.

Zapadni reperi snimili spot u Zenici sa Robijašima, MC Ticom.

Ova odlična rap numera je snimana u Zenici. Potpisuju je Bonez MC rođen 1985 godine u Hamburgu, Raf Camora Švicarac rođen 1984 i Gzuz rođen 1988 u Hamburgu…
U spotu Robijaši, Blatuša i MC TICA…Sve je super upakovano… Pogledajte:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno