Sudske klupe

Dvojica zaustavljena sa falsifikovanim podacima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Evidentirano je osam krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave II u Visokom (4) i Policijske uprave IV u Tešnju (1).

U mjestu Donja Gračanica, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke „Citroen“, registarskih oznake 488-T-842, kojim je upravljao S.S. iz Zenice. Izvršenom kontrolom je utvrđeno da se na navedenom vozilu nalaze registarske oznake koje pripadaju drugom vozilu. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Zmaja od Bosne, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke „Ford“, registarskih oznaka K42-M-928, kojim je upravljao M.F. iz Zenice. Nakon izvršene kontrole vozilo je upućeno na vanredni tehnički pregled kojom prilikom je utvrđeno da broj motora na vozilu ne odgovara broju u potvrdi o registraciji. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Na području Kantona dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno