Ostali sportovi

Dvije medalje za Tkd Akademiju Jale na turniru u Zenici

Dvije medalje za Tkd Akademiju Jale na turniru u Zenici – Tekvando Akademija Jale je na proteklom turniru u Zenici u borbama učestvovala sa dva takmičara, Din Mahalbašić je osvojio srebrenu, a Adina Kobilica bronzanu medalju. Slijedeći naši turniri u martu će biti u Visokom, u Zenici, te Državno prvenstvo u Posušju.
Tkd Akademija JALE ovim putem poziva sve zainteresovane dječake i djevojčice da se upišu i da nauče prve korake u Taekwondo sportu. Sa vrhunskim uslovima, trenerima, i pedagoškom pristupu  svakom učeniku naša Akademija pokazuje da je jedna  od najboljih sportskih organizacija u BIH.
Dođite, trenirajte sa najmasovnijim i najuspješnijim klubom. Svi su dobrodošli i upis je BESPLATAN. Posjetite nas na FB stranici: Taekwondo Akademija JALE Zenica ili u dvorani Međunarodne škole na Bilimišću svakim radnim danom od 18h.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem