Ostali sportovi

FOTO: Održan Međunarodni turnir prijateljstva u taekwondou u Zenici

FOTO: Održan Međunarodni turnir prijateljstva u taekwondou u Zenici – Juče, 17.2.2019.godine u Zenici je održan dugo najavljivani Međunarodni turnir prijateljstva, sa kojim je Taekwondo klub Zenica proslavio vrijedan jubilej, 20 godina uspješnog rada kluba i koji su bili veoma uspješni domaćini. Turnir se održao u gradskoj  Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici na četiri borilišta u raznim disciplinama i kategorijama, a ulaz je bio slobodan za gledaoce.

Na turniru je nastupilo blizu 30 klubova i oko 300 takmičara iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i iz regije, a za Teakwondo klub Zenica nastupilo je 44 takmičara, koji su ostvarili zavidne rezultate. Iz Taekwondo kluba Zenica dostavili su nam rezultate svojih takmičara:

– Tako su naši takmičari osvojili 15 zlatnih, 10 srebrnih i 15 bronzanih medalja.
Što se tiče ekipnih plasmana naši najmanji takmičari vrtičanci osvojili su ekipni pehar za prvo mjesto, ekipno u kategoriji vrtičanaca, kako u borbama tako i u kategoriji kick.

U ukupnom ekipnom poretku osvojili smo 3 mjesto. Dosta dobar nastup naših takmičara.
Uprava kluba -.

Taekwondo klub Zenica se zahvaljuju svim sponzorima, prijateljima, roditeljima i gledaocima i nadaju se da su ispunili očekivanja oko organizacije turnira.

E.Imamović; Foto Taekwondo klub Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem