Ostali sportovi

Dvije bronze u Istanbulu

Karate reprezentacija BiH
Karate reprezentacija BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa našeg kluba u sastavu: Bošnjak Nermin, Lišić Kenan, Kulalić Ismail, Bašić Kenan i Ferhatović Ajla sa trenerom kluba Semirom Hamzićem u sklopu karate reprezentacije BiH SHOTOKAN WSF učestvovala je na 7. Evropskom prvenstvu u Istanbulu u periodu 23.-25.10.2015.godine . Takmičenje je održano u Olimpijskoj sportskoj dvorani Bađilar Istanbul na 6 borilišta.

U veoma jakoj konkurenciji preko 2.000 takmičara iz 53 zemlje osvojili smo dvije bronzane medalje u borbama pojedinačno i to Kulalić Ismail u kategoriji 12-13 godina i Lišić Kenan u kategoriji 14-15 godina.
Ostali takmičari kluba imali su zavidan nastup i takođe visok plasman i to Bošnjak Nermin plasman 5.do 7.mjesta a Bašić Kenan i Ferhatović Ajla plasman od 7.do 14. mjesta.

Ekipu kluba nakon nastupa u Istanbulu a do okončanja takmičarske sezone planira učešće u Ljubljani, Zagrebu, Mostaru i Doboju.
S poštovanjem,

PRESS SLUŽBA KLUBA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno