Košarka

Dva mlada košarkaša iz Teslića potpisala ugovor sa OKK Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva mlada košarkaša iz Teslića potpisala ugovor sa OKK Čelik Zenica – U prostorijama OKK Čelik iz Zenice, u prisustvu predsjednika kluba Gorana Bulajića, potpisala su ugovore dva mlada košarkaša iz Teslića. Radi se o Kristijanu Tomiću (2002.) i Filipu Smiljaniću (2004.), članovima KK „WBS Teslić“, objavili su na oficijelnoj facebook stranici kluba.

– Ova dva mlada igrača, koje krasi raskošni talenat, svoje dodatno košarkaško usavršavanje nastavit će sticati u našem Klubu -, kažu u OKK Čelik.

Povodom prelaska svoja dva dojučerašnja igrača, KK „WBS Teslić“ je u protekli ponedjeljak 04.11.2019.godine, organizovao oproštajnu utakmicu između omladinaca „WBS Teslić i OKK Čelik.

Utakmica je bila revijalnog karaktera, a publika na tribinama kao i domaćin na parketu na dostojanstven način „ispratili“ su ova dva dječaka.

-OKK „Čelik“ se zahvaljuje na gostoprimstvu domaćinu, a mi ćemo poželjeti dobrodošlicu i svu sportsku sreću Krstijanu i Filipu, sa željom, da u budućnosti dostojanstveno brane boje naše Kluba -, kažu u Čeliku.

E.Imamović

Foto OKK Čelik

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno