Zenica

Druženje i izlet članova udruženja 3P

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Druženje i izlet članova udruženja 3P – Nakon niza uspješno realizovanih aktivnosti i projekata u prethodnoj 2015. godini, Udruženje „Pomoć – Pravda – Posredovanje“ (NVO 3P) iz Zenice upriličilo je jednodnevni izlet na Vlašić za svoje članove.

„Nakon okupljanja članova na parkingu kod Arene Zenica, uputili smo se na Vlašić gdje su svi imali priliku uživati u lijepom danu i svježem zraku. U povratku smo iskoristili vrijeme i svratili u Travnik, gdje smo se zadržali dva sata, te u večernjim satima uputili nazad u Zenicu. Puni pozitivne energije i elana, nastavljamo sa našim aktivnostima i u 2016. godini, te svi koji žele mogu se uključiti u planiranje i realizaciju istih. Nastojati ćemo da nastavimo sa ovakvim i sličnim aktivnostima u budućnosti.“ kazao nam je koordinator NVO 3P, Amel Nezić.

FB: https://www.facebook.com/NVO3P/  
WEB: http://nvo3p.weebly.com/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno