Biznis

Drugi ciklus kreativnih radionica izazvao još veći interes – “Budi kreativan i ti” nastavljen radionicom “Dekupaž za početnike”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Drugi ciklus kreativnih radionica izazvao još veći interes – “Budi kreativan i ti” nastavljen radionicom “Dekupaž za početnike” – Zenička razvojna agencija ZEDA 23. maja 2019. godine pokrenula je drugi ciklus kreativnih radionica i nastavila implementaciju projekta „Budi kreativan i ti!“.

Prva u drugom ciklusu kreativnih radionica bila je „Dekupaž za početnike“ koja je realizovana 23.i 24. maja. Edukator na ovoj radionici bila je Indira Šabanović koja je učesnicima pokazala osnove dekupaž tehnike. Mjesta je i ovaj put bilo nedovoljno za sve koji su željeli učestvovati na ovoj radionici. Interes je ogroman, a broj mjesta ograničen pa je upravo to jedan od razloga zašto je „Dekupaž za početnike“ jedna od prvih radionica koje su ponovljene.

Oni koji su se uspjeli prijaviti, uživali su sa kistom u ruci oslikavajući željene motive i praveći podlogu na kutijama i tacnama koje su potom finalizirali lijepljeći salvete i omiljene motive. Svi učesnici na radionici prvi put su se susreli sa tehnikom dekupaž i izrazili veliko zadovoljstvo što se u Zenici realizuju kreativne radionice kojih je vrlo malo u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Napominjemo da su sve radionice za učesnike besplatne ali je prijava OBAVEZNA.

Projekat finansira Agencija ZEDA i poziva sve one koji žele naučiti nešto novo i steći nove vještine, da prate najave kreativnih radionica i da se prijave na one koje im se čine najzanimljivije.

Radionice su namijenjene djeci, roditeljima, odgajateljima, nastavnicima, profesorima, studentima, (ne)zaposlenima, odnosno, dobrodošli su svi oni koji se žele okušati u svijetu kreativnog stvaranja.

-„Interes je ogroman i žao nam je što su i ovaj put mnogi ostali uskraćeni za učešće na radionici „Dekupaž za početnike“. To nam je pokazatelj da realizujemo vrlo korisnu aktivnost i da moramo pronaći način kako da isfinansiramo i u kontinuitetu realizujemo kreativne radionice za koje nas građani svakodnevno pitaju kada će se ponoviti i kako se mogu prijaviti. Kroz Blog Agencije ZEDA koji je posvećen mladim ljudima koji imaju poslovnu priču za koju se treba čuti, o kojoj vrijedi pisati, koja može biti primjer i podstrek drugima, shvatili smo da je u cijeloj BiH nedovoljno kreativnih radionica koje su mnogima početak hobija koji nakon što usavrše, pretvore u biznis jer mnogo smo priča napisali o ljudima koji imaju smisla za biznis i rade sjajne stvari kojih se nikada ne biste dosjetili. Ponosni smo što smo inicijator i implementator ove pozitivne priče o kojoj bruji grad i svakako ćemo nastaviti sa realizacijom projekta „Budi kreativan i ti!“. Vidimo se već na sljedećem događaju:):)“ – rekla je Ajna Dedić, PR manager Agencije ZEDA.

 

 

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno