fbpx
Kultura

Drama “Duet za jednog” oduševila zeničku publiku, večeras zatvaranje hit komedijom

Drama “Duet za jednog” oduševila zeničku publiku, večeras zatvaranje hit komedijom – Festival Ljetne večeri Studio Teatra ulazi polako u svoj epilog, pa je tako u srijedu odigrana predstava za djecu “Lakonoga u čarobnoj šumi” u režiji Rijada Ljutovića.

Prije predstave, kreativni tim Studio Teatra, organizovao je kreativnu radionicu za oko  200 mališana koji su imali dvosatni program namijenjen njima. Sinoć je također Ljetna scena bila ispunjena do posljednjeg mjesta, ovaj put na programu festivala je bila predstava iz Zagreba “Duet za jednog”, u kojoj glavnu ulogu ostvaruje Ana Vilen ica, itekako poznata bosanskohercegovačkoj publici. Večeras se zatvara festival hit komedijom “Državni lopov” koja se već 14 godina uspješno izvodi kako u BiH, tako i u regionu.

Ova odlična komedija bit će najbolji način da se zatvori ovogodišnje izdanje festivala, koji je okarakterisan kao vrlo uspješan i od strane organizatora, ali i publike.  Ulaznice za zatvaranje festivala i hit komediju “Državni lopov” mogu se kupiti u Multiplex Ekranu Zenica i Clubu 072/Biznis u Zenici.

Karte će se moći kupiti i dva sata prije početka predstava u festivalskom prostoru Ljetne bašte Doma armije/Preporoda. Također, moguće je rezervisati ulaznice na facebook stranici Studio Teatra, na mail [email protected], kao i na broj telefona: +387 64 401 11 59.

Tagovi
loading...