Ljudi

Don Ledića zamijenio don Lovrić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iako su čelni ljudi Katoličkih školskih centara u BIH na funkcijama ostajali četiri ili pet godina, punih devet godina na mjestu prvog čovjeka KŠC Sveti Pavao Zenica bio je don Ante Ledić. Ovog ponedjeljka, on je predao dužnost svom nasljedniku don Ivanu Lovriću. Svečanosti je fra Luka Tunjić, prvi ravnatelj zeničkog KŠC-a, a danas generalni vikar Vrhbosanske nadbiskupije.

Don Ledić dekretom kardinala Vrhbosanskog Vinka Puljića odlazi na novu župničku službu u Novom Travniku. Osim u KŠC-u obavljao je i funkciju predsjedavajućeg Odbora za međureligijsku suradnju u Zenici, te sudjelovao u realizaciji velikog broja humanitarnih akcija, utakmica i drugih aktivnosti. laureat je prošlogodišnje Nagrade Zenice za svoj cjelokupni rad.

Direktor gimnazije KŠC-a Dragan Gavran je don Anti uručio prigodan dar, dok je u ime općinskog Odbora za međureligijsku suradnju i Međureligijskog vijeća BiH, dojučerašnji Ledićev prvi saradnik Kenan Hodžić uručio don Anti Zlatnu plaketu Međureligijskog vijeća BiH, a pošto je don Ante služio i u u Kazneno-popravnom domu u Zenici uposlenici i osuđenici su pripremili dar u znak zahvalnosti.

Novi ravnatelj Centra u Zenici, don Ivan Lovrić, svoj rad je i započeo u zeničkoj župi Svetog Josipa, a nakon toga se godinama školovao i doktorirao u SAD. Zanimljivo je da su i bivši i novi ravnatelji rođeni Kuprešaci.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno