Rukomet

Dolaskom Bojana Tepića kompletiran stručni štab RK Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dolaskom Bojana Tepića kompletiran stručni štab RK Čelika – Upravni odbor Rukometnog kluba Čelik je danas odlučio da se prof. fizičkog odgoja i diplomirani fizioterapeut Bojan Tepić, inače rođeni Zeničanin koji je u posljednje vrijeme radio u Njemačkoj kao fizioterapeut, imenuje za predsjednika Zdravstene komisije Kluba i člana Stručnog štaba RK Čelika.

Tepić je kao rukometaš deset godina branio boje RK Čelika, a već je prije odlaska u Njemačku bio i na funkciji fizioterapeuta ovog Kluba.

Kompletiran stručni štab RK Čelika: Bojan Tepić predsjednik zdravstvene komsije

Tako je sada potpuno kompletiran Stručni štab RK Čelika, koga sačinjavaju: prof. Seldin Rizvanović, šef stručnog štaba, Nermin Gušić i Nedin Šehić, treneri, te Bojan Tepić, fizioterapeut.
Pored obaveznog prisustva utakmicama, Tepić će prisustvovati i treninzima i pratiti zravstveno stanje igrača.

”Raduje me povratak sjajnog momka i odličnog stručnjaka Bojana Tepića, prekaljenog ”Čelikovca” u RK Čelik. On će na dnevnoj bazi voditi računa o zdravstvenom biltenu i sve evidentirati u kartone svih igrača, kontaktirati doktore specijaliste, sve u cilju da se broj povreda i bolovanja igrača svede na nulu”, izjavio je Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.

Mada je Tepić praktično već startovao sa radom u ekipi RK Čelika, njegov oficijelni nastup dogodiće se na međunarodnom turniru ”Zaim Kobilica”, 1. i 2. septembra u Zenici.

Interesantno je istaći da sada u RK Čeliku čak četiri osobe imaju diplome profesora fizičkog odgoja: Šef stručnog štaba Seldin Rizvanović, igrači Riad Polić i Jasmin Omerović, te fizioterapeut i član stručnog štaba Bojan Tepić.

Čestitka za Kurban Bajram

Predsjednik Rukometnog kluba Čelik Pane Škrbić je danas na sastanku sa igračima po tradiciji čestitao svim igračima i Stručnom štabu koji slave predstojeći praznik Kurban Bajram. Takođe, svim igračima je uplaćen novčani iznos ”Bajramluka”, kako bi sa svojim ukućanima i prijateljima obilježili ovaj veliki praznik.

Trenizi od ponedjeljka u Gradskoj areni

Nakon priprema na Kamberovića polju, rukometaši RK Čelika od ponedjeljka 20. avgusta se sele sa pripremama u Gradsku arenu Zenica. I dalje će se trenirati dva puta dnevno, a preferiraće se rad s loptom, pošto, kako je najavljeno iz Rukometnog saveza Federacije BiH, već 15. septembra započinje prvenstvo u Prvoj ligi Sjever.

”Vremena do početka prvenstva je malo, zato ćemo ostatak programa priprema raditi po ubrzanom principu. Dobro je da nemamo povrijeđenih i bolesnih igrača, tako da pripreme teku po planu”, izjavio je za portal RK Čelik Seldin Rizvanović, šef stručnog štaba.

rkcelikzenica.net



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno