Info

Dautbegović održao gostujuće predavanje na beogradskom fakultetu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dautbegović održao gostujuće predavanje na beogradskom fakultetu – U okviru termina praktične nastave iz predmeta Krivično procesno pravo na OAS (Osnovne akademske studije), prof. dr Almin Dautbegović, advokat iz Zenice, održao je gostujuće predavanje na temu: “O.J. Simpson – analiza slučaja”.

Ovo predavanje, praćeno nizom autentičnih podataka, veoma je zainteresovao prisutne studente osnovnih studija kao i studente master i doktorskih studija. Predavanjem je analiziran sudski proces i život pozantog američkog fudbalera O.J. Simpsona i ambijent koji je prethodio ubistvu njegove supruge i njenog prijatelja koji se zatekao na imanju, kao i kriminalističke procedure na licu mesta i prikupljanje dokaza, istražna porota i preliminarno saslušanje, suđenje, presuda, kao i analiza provedenih dokaza.

Studenti su velikom pažnjom ispratili ovo predavanje, a predavanju je kao domaćin prisustvovao naš profesor na predmetu Krivično procesno pravo na OAS, prof dr Milana Milošević. Najljubaznije se zahvaljujemo našem današnjem gostu, prof Dautbegoviću na ovom predavanju.

Fakultet za poslovne studije i pravo Beograd (Srbija)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno