Info

TELEVIZIJA KAKVU POZNAJEMO ODLAZI U HISTORIJU: Zamijenit će je ova superpopularna usluga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TELEVIZIJA KAKVU POZNAJEMO ODLAZI U HISTORIJU: Zamijenit će je ova superpopularna usluga – Amazonova streaming usluga trenutačno ima otprilike isti broj gledatelja kao velikani TV industrije CNN, MSNBC ili Fox News.

Tijekom siječnja ove godine Amazonov servis za streaming video sadržaja Twitch zabilježio je rekordan prosjek od 962.000 gledatelja aktivnih u svakom trenutku. Ovaj zapanjujući podatak stavlja ovaj video servis, prije svega namijenjen igračima i onima koji ih gledaju dok igraju računalne igre, uz bok velikanima američke TV industrije kao što su news kanali CNN, MSNBC, Fox News ili sportski ESPN.

Objavom ovih podataka o gledanosti činjenica je kako je Twitch postao u SAD-u popularniji od nekih od najpoznatijih “ozbiljnih” televizijskih kanala kao što je CNN koji u prosjeku bilježi 783.000 gledatelja u bilo kojem trenutku.

Sadržaji s najvećim rastom popularnosti na Twitchu vežu se uz, očekivano, PUBG i Fortnite, a rast broja gledatelja u posljednje vrijeme potaknut je i odlukom kompanije da dozvoli prenošenje i drugih sadržaja osim igara – poput uputa i tutoriala za razne aktivnosti, od umjetnosti, preko uradi-sam projekata do kuhanja, piše Bug.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno