Info

FOTO: Selektor Robert Prosinečki u posjeti BH Telecomu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Selektor Robert Prosinečki u posjeti BH Telecomu  – U prostorijama BH Telecoma u Sarajevu je danas upriličen sastanak sa predstavnicima Nogometnog saveza BiH, te prva posjeta i upoznavanje novog selektora naše reprezentacije Roberta Prosinečkog sa generalnim direktorom BH Telecoma, Mirsadom Zaimovićem.

Sastanak sa ljudima iz NSBiH je direktor Zaimović iskoristio da u ime BH Telecoma zaželi dobrodošlicu novom selektoru „Zmajeva“ i uruči mu poklon – najnoviji Samsung Galaxy S9, koji će biti u prodaji u BH Telecomu već od 16. marta, dok je selektor direktoru Zaimoviću poklonio originalni dres broj 9 i fudbalsku loptu sa potpisom.

Ističući kako je ovo nastavak uspješne dugogodišnje saradnje sa NSBiH, generalni direktor BH Telecoma je ovom prilikom čestitao Prosinečkom na selektorskoj poziciji i istakao važnost ugovora koji BH Telecom ima sa NSBiH. “Zadovoljstvo nam je što nas je posjetio selektor, jedan od najboljih fudbalera. Uz to, i ova današnja posjeta je dokaz nastavka uspješne saradnje naše kompanije sa Nogometnim savezom BiH“, istakao je Zaimović.

Robert Prosinečki se zahvalio BH Telecomu na dosadašnjoj podršci nogometnoj reprezentaciji BiH, ali i podršci kompanije ukupnom bh.sportu. „Veoma nam je bitna dugogodišnja saradnja i potpora koju Nogometni savez BiH ima od BH Telecoma. Vi ste naš najveći partner i kompanija koja najviše ulaže u razvoj sporta. Nadam se plasmanu na Evropskom prvenstvu, jer imamo dobru reprezentaciju“, izjavio je selektor Prosinečki tokom ove posjete.

BH Telecom d.d. Sarajevo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno