Ljudi

Dan nakon dženaze Imrana Pašalića: Oglasili se iz Taekwondo kluba Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stotine građana, porodica i prijatelji klanjanjem dženaze oprostili su se jučer od dvanaestogodišnjeg Imrana Pašalića koji je u stradao u nesreći koja se dogodila 10. juna, u Novom Travniku.

Dženazi su prisustvovali i njegovi prijatelji iz Taekwondo kluba “Zenica”, ali i drugih klubova širom BiH.

A, danas su se oglasili iz navedenog kluba, te su podijelili vijesti o zdravstvenom stanju povrijeđenih u nesreći:

“Ova sedmica u našem klubu će biti sedmica žalosti zbog nesreće koja se dogodila. Jučer smo ispratili našeg Imrana na bolji svijet. Molimo Allaha dž.š da mu oprosti grijehe i uvede ga u Džennet ,a porodici da sabura.

Također se molimo za naše ostale članove koji su nastradali u nesreći. Hvala Allahu stanje se popravlja, pozitivne vijesti nam stižu. Ako bog da u tom smjeru će i nastaviti. Želimo im brz oporavak i da se što prije vrate svojim porodicama, treninzima i svojim drugarima.”

Podsjećamo, na ulazu u Novi Travnik u subotu je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila.

“Saobraćajna nesreća se dogodila oko 5.55 sati na magistralnom putu M16 Bugojno-Novi Travnik. Sudjelovala su dva putnička motorna vozila marke Audi i Peugeot. Jedna osoba je smrtno stradala. Vozač automobila Audi i putnica su zadobili lakše tjelesne povrede, dok je putnik u automobilu marke Peugeot smrtno stradao. Vozač i dvije putnice su zadobile tjelesne povrede”, izjavio je u subotu portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić za naš portal.

Tužilaštvo Srednjobosanskog kantona zatražilo je određivanje mjere pritvora za vozača Audija koji je sudjelovao u saobraćajnoj nesreći u Novom Travniku, a potvrđeno je i da je vozio pod dejstvom alkohola.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno