Biznis

Commerce Care će zadržati uposlene

Podijeli ovu vijest:

Commerce Care će zadržati uposlene – Commerce Care d. o. o. Zenica je novoosnovana kompanija koja se bavi eCommercom i tek egzistira dvije godine.

Trenutno ima deset uposlenih i u ovom teškom vremenu epidemije ostaje dosljedna svojim ciljevima da postane najbolja na Balkanu kada je u pitanju eCommerce.

Iako radimo isključivo za zemlje DACH regije prolazimo kroz teške trenutke kao i svi ostali privrednici u Zenici, BiH i šire, mi nećemo slati uposlene na Biro rada za zapošljavanje.

PROČITAJTE I:   Bh. građani sve više traže stambene kredite

Svi uposleni rade homeoffice i prilogodili smo se mjerama zaštite od COVD-19 za dobrobit društva u kojem se nalazimo. Vjerujemo da uz pomoć grada Zenice i nama drage države Bosne i Hercegovine nećemo naše uposlene ostaviti na Birou za zapošljavanje.

Ovo je ujedno poruka svim malim privrednicima da se pridržavaju mjera Civilne zaštite i da uposlene ne izlažu riziku od zaraze, te da pokušaju naći način da zadrže sve uposlene u svojim firmama. Posebno se zahvaljujemo svim komitentima koji nam pružaju bezrezevnu podršku u ovim teškim momentima.

Generalni direktor Husein Askraba
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010