Ostali sportovi

Članice Teniskog kluba “Napredak” Zenica sestre Petra i Klara Popović uspješne i na turniru u Đakovu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniski klub „Đakovo“ iz Đakova je bio organizator turnira uzrasta do 10 godina i do 8 godina u razdoblju od 18./19.05.2024. godine, koji se održavao na teniskim terenima kluba u Đakovo i dio je kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Sestre Petra i Klara Popović, članice Teniskog kluba „Napredak“ Zenica su bile izuzetno uspješne na turniru, pa je tako Klara Popović nastupala do 8 godina te ponovno osvojila zlatnu medalju. Bitno je naglasiti da Klara ima tek 6 godina. Starija sestra Petra Popović je nastupala na turniru 10 godina, te zauzela drugo mjesto u zlatnoj skupini, nakon što je izgubila u finalu u tri seta od prve nositeljice turnira. Klub se zahvaljuje tenis trenerima Dauldži Ajdinu i Dini, kao i kondicionom treneru Dimitrieski Goranu.

Nadamo se nastavku uspješnih rezultata, te ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake da postanu članovi Teniskog kluba „Napredak“ Zenica i kroz igru i druženje razviju svijest o tenisu kao sportu i njegovim vrijednostima. Upis u školu tenisa traje do 01.06.2024. godine.

UPRAVA TK“NAPREDAK” ZENICAStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno