Ostali sportovi

Članice Teniskog kluba “Napredak” Zenica izuzetno uspješne na Yoshi Cupu u Mostaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniski klub „Stari Grad“ iz Mostara je bio organizator Yoshi cupa u razdoblju od 07./08. listopada 2023. godine, koji se održavao na teniskim terenima kluba u Mostaru. Na istom je učešće uzelo preko stotinu mladih i perspektivnih tenisera i teniserki iz BiH, Hrvatske i Srbije. Natjecanje je bilo podijeljeno po starosnoj dobi i spolu natjecatelja, te se igrao turnir do 8 godina (crveni tenis), do 9 godina (narandžasti tenis), do 10 godina (zeleni tenis) i turnir do 12 godina po preporukama ITF organizacije.

Sestre Petra i Klara Popović, članice Teniskog kluba „Napredak“ Zenica su bile izuzetno uspješne na turniru, pa je tako Klara Popović nastupala do 8 godina te od tri meča zabilježila dvije pobjede. Inače, ovaj turnir je bio i prvi turnir naše mlade članice kluba, koja  je tek napunila šest godina. Starija sestra Petra Popović je nastupala na turniru do 9, 10 i 12 godina, te zauzela prva mjesta u zlatnim skupinama na turnirima do devet i deset godina, te prvo mjesto na utješnom turniru do 12 godina. Na taj način je krunisan predan i odgovoran rad njihovih trenera, kojima se ovom prigodom klub zahvaljuje.

Kao klub koji je sustavno riješio organizaciju istoga kroz Pravilnike o registraciji i odluke o naknadama, nadamo se nastavku uspješnih rezultata, te ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane da postanu članovi Teniskog kluba „Napredak“ Zenica i kroz igru i druženje razviju svijest o tenisu kao sportu i njegovim vrijednostima.

UPRAVA  TK“NAPREDAK” ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno