Ostali sportovi

Članica Plesne Akademije Victory, Adriana Barišić plasirala se na Millenium Dance Complex u Los Angelesu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adriana Barišić, aktivni član Plesne Akademije VICTORY iz Zenice putuje ove godine u Los Angeles.

U februaru ove godine u Beogradu na Internacionalnom takmičenju Adriana Barišić se predstavila sa solo izvedbom i triom te osvojila dva prva mjesta i ujedno CERTIFIKAT kojim se plasirala direktno na Evropsko Prvenstvo koje se održava u Austriji 4. i 5. maja ove godine.

“Pored toga Adriana je već poznata kao aktivan takmičar koji na godišnjem nivou ima 13-14 takmičenja. Državna je prvakinja i nadamo se istom uspjehu i ove godine. Svoj trud i rad je ovjerila na poslijednjem četvrtom Victory Dance Competition gdje je pored četiri izvedbe i četiri prva mjesta ušla u GALU u kojoj se izborila za glavnu i specijalni nagradu za najproduktivnijeg plesača, te osvojena stipendija za Millenium Dance Complex u Los Angelesu. Čestitke našoj Adriani na pobjedi,čestitke i ostalim takmičarkama koje su se plasirale u top pet. Želimo Adriani mnogo uspjeha u daljem radu. Zahvaljujemo se IDC Organizaciji na predivnoj nagradi i vidimo se u Austriji” naveli su iz Plesne Akademija Victory.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno