Rukomet

Čestitke RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Jutros je rukometašima RK Čelik stigao veliki broj čestitki za osvajanje titule jesenjeg prvaka Federalne lige, dva kola prije završetka prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH, a među prvima čestitku je uputio Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović:
– Čestitam podmlađenoj ekipi RK Čelik na sjajnim rezultatima i osvajanju jesenje titule u Prvoj ligi Federacije BiH. Ekipa RK Čelik sa 71 godinu postojanja je ponos našeg Grada. Pored igrača, posebne čestitke pripadaju i Upravi kluba na čelu sa predsjednikom Kluba Panetom Škrbićem i aktuelnom treneru Ljubomiru Filipoviću. Vjrujem da će Čelik nastaviti seriju uspješnih rezultata i na proljeće i dogodine u drugom dijelu prvenstva igrati u Premijer ligi BiH. Gradska uprava sa mnom na čelu će u narednoj godini snažnije podržati RK Čelik u nastavku takmičenja na proljeće u Prvoj ligi Federacije i nadam se u startu u Premijer ligi BiH naredne godine – napisao je Gradonačenik Zenice Fuad Kasumović u svojoj čestitci RK Čelik.
Osvajanje jesenje titule RK Čeliu, između ostalih, čestitali su i uputili riječi podrške- legenda zeničkog rukometa Aldin Begagić iz Njemačke, Kenan Biogradlija, takođe bivši igrač Čelika iz Njemačke, Seldin Rizvanović, Davor Kadić, Hamza Hadžić, bivši Čelkovac a sada igrač zajedničke lige Belgije i Holandije BE-NE, rukometna legenda Čelika Nermin Gušić, golmanska legenda Adnan Šabanović, Zdeno Antović, Meho i Kenan Merdanović i mnogi drugi.
Od srca im svima veliko hvala! kaže se u saopćenju RK Čelik


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno