Info

Čestitka za 5. oktobar svjetski dan učitelja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čestitka za 5. oktobar svjetski dan učitelja – Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori, upućujem vam iskrene čestitke povodom 5.oktobra–Svjetskog dana učitelja.

Najiskrenije vam se zahvaljujem na vašem svakodnevnom trudu, znanju i potpori koju pružate učenicima, kao i na tome što naše škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima i sretnima.

Pred vama je svakog dana velika odgovornost da učenicima prenesete znanja koja će biti primjenjiva u svakodnevnom životu i prilagođena izazovima budućnosti. U obavljanju ove iznimno važne zadaće potrebno je imati puno strpljenja i ljubavi, bez kojih ne bismo mogli ostvariti naš zajednički cilj – da djeca imaju sretno djetinjstvo i kvalitetno školovanje .

Uz iskrenu zahvalnost na vašem doprinosu odgoju i obrazovanju dosadašnjih, ali i budućih generacija mladih ljudi, još jednom vam najiskrenije čestitatam 5.oktobar- Svjetski dan učitelja uz molbu da i dalje ulažete trud i znanje u mlade naraštaje za kvalitetnu budućnost svih nas.

 

PREMIJER
Miralem Galijašević

zdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno