Info

Cormack poslala poruku građanima BiH uoči izbora

Cormack poslala poruku građanima BiH uoči izbora – Maureen Cormack, ambasadorica Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, obratila se građanima uoči Opštih izbora koji će biti održani 7. oktobra. Između ostalog, pozvala je građane da “aktivno učestvuju u izgradnji budućnosti”.

“Vi ste ti koji birate, i niko više. Izuzetno poštujem građane Bosne i Hercegovine i nije moje da vama govorim ko je najbolji da vodi vašu zemlju. Moj jedini cilj je da apelujem na svakoga od vas da uzmete aktivno učešće u izgradnji budućnosti vaše zemlje.Vaš glas ključan je za ostvarenje sigurnosti, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta koje vi, građani ove zemlje zaslužujete. Glasanje u nedjelju samo je prvi korak na tom putu, te apelujem na vas da napravite taj korak – radi sebe samih, svoje djece i budućih generacija ove zemlje”, poručila je ambasadorica Cormack u svojoj video poruci građanima Bosne i Hercegovine uoči izbora u nedjelju, 7. oktobra.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem