Info

Saopštenje za javnost: Centar civilnog sektora – Asocijacija nevladinih organizacija ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopštenje za javnost: Centar civilnog sektora – Asocijacija nevladinih organizacija ZDK – Poštovani građani,

Kao asocijacija NVO u ZDK koja je formirana sa ciljem da bi objedinila civilno društvo, pozivamo sve građane Bosne i Hercegovine koji su punoljetni i imaju pravo da biraju da budu jedinstveni u odluci da iskoriste pravo glasanja.

Pozivamo sve građane Bosne i Hercegovine da 07. oktobra uzmu učešće u prazniku demokratije, kreiranju domovine i da iskoriste jedino oružije koje ne ruši nego izgrađuje moderna i napredna društva u svijetu. Da bi to bilo tako naša domovina treba što veći broj patriota u redovima na glasačkim mjestima. Bosna i Hercegovina 07.oktobra treba što veći broj odgovornih da biraju one koji će raditi za opšte dobro i interese građana, da biraju ljude sa vizijama, odlučne i hrabre.

Birajte po savjesti bez uticaja drugih na Vas. Ta odluka mora biti samo Vaša i ona se tiče samo Vas. Ali odluka da li da izađete na izbore 07.oktobra nije samo Vaša i ne tiče se samo Vas. Tiče se opstanka Bosne i Hercegovine, tiče se svih nas. Neizlaskom dajete priliku da manji broj onih kojima Bosna i Hercegovina nije u srcu budu jači nego što to objektivno jesu i tim postupkom nečinjenja dajete im priliku da rašire krila.

Zbog toga ovim saopštenjem molimo i tražimo od svih građana Bosne i Hercegovine da 07.oktobra u što većem broju izađu na izbore i da biraju jaku Bosnu i Hercegovinu, prosperitetnu domovinu odnosno da svojim jedinim oružijem izaberu one za koje su sigurni da će ih dovesti do tog cilja.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno