Rukomet

Čelik – u srijedu svi na rukomet besplatno!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik – u srijedu svi na rukomet besplatno!  Uokviru 15. kola (zadnje kolo jesenjeg dijela prvenstva) rukometne Premijer lige BiH, sezona 2015/2016, u Areni Zenica u srijedu 16.decembra u 15 sati na rasporedu je utakmica između RK Čelik i RK Gradačac. Na traženje gostiju iz Gradačca ova utakmica se igra u srijedu, umjesto u subotu 19 decembra, javili su  iz RK Čelik.

– Kolege iz RK Gradačac su nas zamolile da se utakmica odigra u srijedu i mi smo to prihvatili. Nažalost Gradska arena nije imala povoljniji termin od onog u 15 sati i mi pozivamo sve one koji mogu u to vrijeme doći na utakmicu – da dođu u Gradsku arenu. Odlučili smo da ulaz za ovu utakmicu bude besplatan i da na taj način na kraju ove sezone ova utakmica bude poklon našim gledaocima. Zato pozivamo – u srijedu da svi koji mogu – dođu u Gradsku arenu. Posebno pozivamo učenike, studente, penzionere i sve one koji u to vrijeme nemaju obaveza da se pridruže Čelikovim navijačima – kaže Pane Škrbić, predsjednik Kluba.

Da podsjetimo, RK Čelik se u ovoj godini prvi put u svojoj istoriji dugoj 65 godina plasirao u EHF evropski Čelendž kup, gdje se plasirao medju 16 najboljih evropskih ekipa. U osmini finala Challenge Kupa RK Čelik će igrati  protiv ekipe Wacker Thun iz Švajcarske. Prvi meč na programu je 13. ili 14. februara 2016. godine u Zenici, a revanš je 20. ili 21. februara u Švajcarskoj. Igrači Čelika obećavaju da će odigrati odličnu utakmicu, baš kao što je bila druga utakmica sa RK Prištinom, gdje im je pobjeda obezbijedila visok plasman u Evropskom Čelendž kupu.

Da ponovimo, utakmica RK Čelik – RK Gradačac na rasporedu je u srijedu 16.decembra 2015.godine u 15 sati – Arena Zenica. ULAZ SLOBODAN!

IZ RK ČELIK POZIVAJU: U SRIJEDU SVI NA RUKOMET!

U utakmicama 15. kola (zadnje kolo u prvom dijelu sezone) sastaju se:

Čelik – Gradačac

Bosna S. Gračanica

Igman – Vogošća

Zrinjski – Derventa

Sloga – Sloboda

Izviđač – Konjuh

Maglaj – Bosna V.

Krajina – Prijedor

E.Imamović za Zenicablog

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno