Nogomet

Čelik je bio i ostao radnički klub- sindikat spremio donaciju za klub

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Čelik je bio i ostao radnički klub- sindikat spremio donaciju za klub- Od svog osnivanja Čelik je bio radnički klub, kojeg je osnovala, vodila i poznatim napravila radnička klasa.
Zbog toga nam je izuzetno drago što su svoju podršku odlučili pružiti i članovi Nezavisnog strukvnog sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu u Federaciji BiH – Osnovna organizacija sindikata JU Kantonalna bolnica Zenica, koji su se priključili akciji 12.igrač.
Članovi sindikata će od svoje plate mjesečno izdvajati novac za Čelik, te će klubu na godišnjem nivou donirati 1.200 KM.
“ Ne smijemo nikada zaboraviti našu tradiciju. Radnička klasa je osnovala ovaj klub, izgradila stadion Bilino polje i vodila Čelik do velikih uspjeha. Svi zajedno moramo, u skladu sa svojim mogućnostima, pomoći Čeliku da se vrati na staze stare slave. Ovom prilikom pozivamo i ostale organizovane sindikate i radničku klasu da se pridruže jednoj od akcija i na konkretan način pomognu klubu” poručilii su iz Sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno