Zenica

Čavrljanje sa… Sabahudin Jašarević i Samir Lemeš

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čavrljanje sa… Sabahudin Jašarević i Samir Lemeš  – Centar za mlade INPUT nastavlja sa svojim aktivnostima u cilju što veće informisanosti, druženja i edukacije mladih u danima pandemije Covid-19 pod nazivom “Čavrljanje sa…”. Šta vas očekuje na online druženju  “Čavrljanje sa…” – razgovori, radionice, predavanja, nove ideje, novi ljudi i još mnogo toga zanimljivog i korisnog. U okviru našeg prvog online druženja putem aplikacije Zoom “Čavrljanja sa…” učesnici će  imati  priliku da slušaju i razgovaraju sa prof. dr. Sabahudinom Jašarevićem, dekanom Politehničkog fakulteta Univerziteta u Zenici i V.prof.dr. Samir Lemeš, Prodekan za naučno-istraživački rad.

Pridružite nam se na Zoomu da “Čavrljamo sa…” iz ugodnog ambijetna vaše kuće #ostanikuci. Tema “Čavljanje sa…” je “Kako se snalazimo sa online nastavom, prednosti i nedostaci online nastave” (učenici, studenti, nastavnici, profesori i roditelji)

Pratite nas svake subote putem Zoom aplikacije gdje Vam pripremamo mnoštvo zanimljivosti iz kojih možete mnogo toga naučiti. Ne zaboravite sami birate kako ćete provodit svoje slobodno vrijeme, mi vam samo nudimo jednu od mogućih opcija. Čekamo Vas na Zoomu Vaš Centar za mlade INPUT.

📅 Subota, 18.04.2020.
🕡 20:00 sati
🌐 Zoom: https://us04web.zoom.us/j/8738723104↙️
🆔 Meeting ID: 873-872-3104
🔑 Password: 030308

Ne propustite ovo druženje jer ćemo čuti dosta korisnih infromacija iz oblasti online edukacije, upisa na fakultet za brucoše, te o trenutnim studijskim programimam i mnogo toga. ✅

“Izbor je ono što svakog od nas čini čovjekom” John Steinback

ostanikuci #stayhome #onlinecavrljanjesa #mladisuzakon #INPUT

“Izbor je ono što svakog od nas čini čovjekom” John Steinback



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno