Kultura

Cabaret Club popunjen za „Noć bluesa“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cabaret Club popunjen za „Noć bluesa“ – Zbog izuzetne zainteresiranosti ljubitelja bluesa i rock&rolla za predstojećim koncertom regionalno poznatog zagrebačkog benda Small House Brown, koji će zajedno sa Pecom Petejem i grupom GONG kao gostima, nastupiti u subotu, 30. novembra u Cabaret clubu, braća Petrović, Ivan i Andrija obavještavaju naše sugrađane da nisu u mogućnosti prihvatiti nove rezervacije za ovu „Noć bluesa“.

„Ako je suditi po broju rezervacija koje su rezultirale popunjenošću svih kapaciteta Cabaret cluba, kao i novih rezervacija koje smo usljed te popunjenosti teška srca prinuđeni odbijati, slobodno možemo reći da na strani naših sugrađana postoji velika zainteresiranost za održavanjem ovakve jedne „Noći bluesa“, što nam pričinjava neopisivu radost, jer nam to nesumnjivo govori da smo, kako se to kod nas kaže, još jedanput „uboli“ sa izborom sadržaja koji očito nedostaju u našem gradu“, kazao nam je Ivan Petrović.

Organizatori koncerta, braća Petrović koriste ovu priliku da se zahvale Zeničankama i Zeničanima na podršci i ukazanom povjerenju za revijalne i kulturno-umjetničke događaje koje nam priređuju, kao i firmi “SHOT” koja je uvijek uz njih, uz napomenu da tokom mjeseca decembra pripremaju još mnogo zanimljivih projekata, koji će također sadržavati i svirke, a na zadovoljstvo i one publike koja je, nažalost, zakasnila s rezervacijama za „Noć bluesa“.

Iako su nedavno objavili otkazivanje održavanja 6. „Cabaret Winter Festa“, ipak nisu mogli ostati nijemi na određene poruke razočarenja, pa su odlučili da ulaganjem „dodatnih snaga“ prirede realizaciju sadržaja iz dijela ovog festivala namijenjenog najmlađim članovima naše zajednice, o čemu će javnost blagovremeno obavijestiti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno