Zenica

BZK “Preporod” Zenica: “Second hand Bazar – POMOZIMO FARISU” 12. maj od 11 do 15h

BZK “Preporod” Zenica: “Second hand Bazar – POMOZIMO FARISU” 12. maj od 11 do 15h – Bošnjačka zajednica kulture “Preporod”Zenica, pored svojih redovnih aktivnosti na očuvanju bošnjačke tradicije,kulure i običaja ,često učestvuje u humanitarnih aktivnosti.I predhodnih godina BZK”Preporod”Zenica je učestvovao u ovakvim akcijama,pa je između ostalog organizavo i Bazar za pomoć nastradalima u poplavama.

Ove godine članice Likovnog kruga BZK”Preporoda”Zenica su se opredijelile da organizuju “Second hand Bazar-POMOZIMO FARISU”,našem sugrađaninu,koji je obolio od teške bolesti i za njegove liječenje je potrebno oko 120 000,00 KM.

Na Preporodovom “Second hand Bazaru-POMOZIMO FARISU” učestvuju članice Likovnog kruga i ostali članovi Preporoda,te Farisova majka,koji će pokušati prikupiti ,barem simbolično ,jedan dio sredstava.Ovo je prilika da naši sugrađani dođu,kupe nešto ,poklone kupljeno nekome,a i vrijeme kada pred sami Ramaz trebamo činiti dobra djela .

Pozivamo sve zainteresovane da nas posjete na “Second hand Bazaru-POMOZIMO FARISU”,da zajednički učestvujemo i da pomažemo jedni druge.

Subota,12.5.2018.godine od 11,00 do 15,00 sati u Domu Preporoda.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem