Nogomet

Burić: Prosinečki me nazvao i samo pitao imam li još bosanski pasoš

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Burić: Prosinečki me nazvao i samo pitao imam li još bosanski pasoš – Bh. javnost je najviše iznenadio izostanak Asmira Begovića koji ima blagih problema sa povredom. Umjesto Begovića poziv je naknadno upućen Jasminu Buriću, što je iznenadilo golmana Lecha.

“Nisam dobio nikakve signale da bih mogao biti pozvan, zbog čega me je poziv selektora malo iznenadio. Samo me pitao imam li još bosanski pasoš. Odgovorio sam sa naravno da imam i da se mogu odazvati na okupljanje”, ispričao je Burić poljskim medijima te prokomentarisao trenutnu situaciju u bh. reprezentaciji.

“Sada je situacija drugačija, stručni štab je potpuno drugačiji, zato će ovih 10 dana okupljanja biti idealna prilika za mene da se pokažem. Nadam se da će se to desiti i da ću braniti u jednoj od dvije utakmice koje igramo”, rekao je Burić.

Podsjetimo, od marta prošle godine Burić posjeduje i poljsko državljanstvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno