Nogomet

Press u NK Čelik pred susret sa GOŠK-om – Samo pobjeda dolazi u obzir

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Press u NK Čelik pred susret sa GOŠK-om – Samo pobjeda dolazi u obzir – Subota: NK Čelik – NK GOŠK u 17 sati. U prostorijama press salona stadiona „Bilino polje” u Zenici održana je konferencija za medije. Povod za press je utakmica 2.kola Lige 6 za opstanak nogometne BH Telekom Premijer lige BiH, sezona 2017/2018, u kojoj je zenički NK Čelik domaćin ekipi NK GOŠK iz Gabele.

Prisutnim novinarima obratili su se Edin Prljača, novi šef stručnog štaba NK Čelik i Paschal Okoli, nogometaš Čelika. Moderator i prevodilac na pressu bila je PR Čelika, Ajna Beganović.

U subotu na Bilinom polju u 17 sati još jedna od derbi utakmica za nogometaše Čelika. Edin Prljača, novi šef stručnog štaba NK Čelik, u subotu će imati skoro sve igrače na raspolaganju, osim Dine Bevaba koji će zbog bolesti propustiti utakmicu. U tim se vraćaju Marković, Duvnjak, Đelmić i Jurina.

-Čitav klub zajedno sa igračima ima problema. Trenutno imamo rezultatsku krizu. Nalazimo se na mjestu koje vodi u niži rang. Pokušat ćemo da zajedno prebrodimo pomenute probleme i da pokušamo dati maksimalan angažman. Sutra u utakmici protiv ekipe GOŠK-a pokušat ćemo da dođemo do rezultata koji će nam odgovarati. Sutrašnja utakmica je najvažnija, pa ćemo se tako i postaviti, – kazao je, između ostalog, Prljača.

Zbog važnosti utakmice ekipa će u karantin gdje će ostati do subotnjeg meča.

Rukovodstvo kluba, kako je sinoć najavio Aydin Olgun, odlučilo je da ulaz na subotnju utakmicu bude bessplatan za sve zainteresovane.

Prisutnim se kratko objavio i Nigerijac Paschal Okoli, nogometaš na posudbi iz FC Bursaspor, koji je nastupio u prošloj utakmici protiv Borca u Banjaluci.
Kaže da je utakmica veoma važna, da Čelik ima dobrog trenera i vjeruje da će uzeti tri boda protiv GOŠK-a.

Mogući sastav Čelika: Marković (Dujković), Okoli, Karamatić, Pandža, Kadrić, Šišić, Šantić, Livančić (Jurina), Anđušić (Đelmić), Salčinović, Nikolić.

Da ponovimo, utakmica NK Čelik – NK GOŠK na rasporedu je u subotu, 17.marta 2018.godine u 17 sati na stadionu Bilino polje u Zenici uz direktan prijenos na BHT 1.

Tekst i foto
E. Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno