Politika

Budimo solidarni, poštujmo upute i pomažimo naše komšije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Budimo solidarni, poštujmo upute i pomažimo naše komšije – U potpunosti svjesni novonastale situacije vezane za širenje coronavirusa u svijetu, te preporuka Kriznog štaba FBiH koje se odnose na poduzimanje mjera za sprečavanje širenja virusa u Bosni i Hercegovini, a tako i u Gradu Zenica, ovim putem vas obavještavamo da će organizacija Žene SDA Zenica i Asocijaciija mladih SDA Zenica u narednom periodu organizovati volontere koji će biti na raspolaganju Civilnoj zaštiti, Merhametu, Crvenom križu i drugim organizacijama, te ćemo na taj način biti na usluzi građanima Zenice kojima je potrebna pomoć kod dostavljanja namirnica, lijekova ili drugih potrepština, ali i drugih vidova pomoći, a sve u cilju zaštite zdravlja i što manjeg kretanja starijih osoba i hroničnih bolesnika.

Također, predstavnici mjesnih odbora OO SDA Zenica će biti angažovani u svojim mjesnim zajednicama a u cilju pomoći građanima kojima je to potrebno.

Ovim putem vas pozivamo na solidarnost, ozbiljnost i jedinstvo te obavezno pridržavanje uputstava koje izdaje Krizni štab FBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno